Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2021 році завершено будівництво та роботи з реконструкції на низці інфраструктурних об’єктів соціальної та житлово-комунальної сфер столиці

20 січня 2022 року, 12:13

У 2021 році завершено будівництво та роботи з реконструкції на низці інфраструктурних об’єктів соціальної та житлово-комунальної сфер, включених до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки. Про це повідомили в Департаменті економіки  та інвестицій КМДА. 

Так, у Святошинському районі столиці завершено будівництво дошкільного навчального закладу на вул. Бахмацькій, 35 у Святошинському районі столиці. На вулиці Радунській у Деснянському районі міста Києва завершено роботи ІІ пускового комплексу будівництва дошкільного навчального закладу. 

На розі вулиць Михайла Грушевського та Петрівської алеї побудовано Меморіальний комплекс героїв-киян, що загинули за цілісність та незалежність України. Також  завершено протизсувні роботи на схилі Батиєвої гори на розі вулиць Локомотивної та Краснодонської, будівництво колумбарної стіни на Лісовому кладовищі, вул. Крайня, 3 та артезіанської свердловини малої продуктивності на вулиці Вишгородській, 10 в Оболонському районі. 

У рамках робіт із реконструкції на об’єктах, передбачених Програмою  у 2021 році, проведено оновлення теплової мережі на вулиці Старонаводницька. Крім того, завершено роботи у  гімназії № 179 у Голосіївському районі, середній загальноосвітній школі № 22 у Солом’янському районі, у загальноосвітньому навчальному закладі № 62 у Дарницькому районі в частині облаштування футбольного поля зі штучним покриттям та безопорним каркасно-тентовим накриттям, а також нежитлових приміщень на вулиці Миколи Закревського, 101-А для влаштування амбулаторії лікарів сімейної медицини.

Завершено також І чергу реконструкції з прибудовою будівель і споруд гімназії № 59 імені О. М. Бойченка в Голосіївському районі. 

Разом із тим, у 2021 році завершено капітальні ремонти у закладах освіти столиці, зокрема, у 91 окремому приміщенні, у 49 харчоблоках, відремонтовано покрівлю у 47 закладах, фасади 51 будівлі  та у 77 закладах освіти замінено вікна. Загалом, на проведення робіт із капітальних ремонтів закладів освіти у 2021 році спрямовано 841,6 млн грн.

Завершені роботи з капітального ремонту і в закладах охорони здоров’я, а саме: відремонтовано інженерні мережі,  в тому числі киснепостачання у 17 закладах, вхідні групи – у 35 закладах, 6 ліфтів та приміщень у 28 закладах. Протягом 2021 року проведено робіт із капітального ремонту на загальну суму 441,7 млн грн. 

Також у 2021 році проводилися роботи з капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства. На них із міського бюджету спрямовано 1,8 млрд грн. Загалом відремонтовано 1874 об’єкти ЖКГ, зокрема 279 ліфтів, 109 індивідуальних теплових пунктів, замінено асфальтове покриття за 575 адресами, у 135 житлових будинках замінено вікна, у 68 – покрівлю та у 41 - відремонтовано сходові клітини. Проведено також капітальні ремонти інженерних мереж у 80 житлових будинках, електричних мереж - у 55. Крім того, облаштовано 216 ігрових та 148 спортивних майданчиків біля житлових будинків, проведено капітальні ремонти у 64 столичних парках та відремонтовано 8 бюветів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]