Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У VcentriHUB: Оболонь люди поважного віку можуть навчитися користуватися популярними інтернет-ресурсами та оплатити комунальні послуги онлайн

05 серпня 2022 року, 15:24

У вересні в VcentriHUB: Оболонь стартує наступний Курс для людей поважного віку. Зареєструватися можна за телефоном: 067 508 10 49. Про це повідомляє Департамент суспільних комунікацій КМДА.

На курсах, зокрема, можна навчитися, як користуватися додатками Helsi, «Дія», «Київ Цифровий», оплачувати комунальні послуги через інтернет.

Також під час навчання можна дізнатися більше про цифрову грамотність, про інструменти участі від Департаменту суспільних комунікацій та отримати юридичні консультації від Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«VcentriHub виступають освітньо-культурними центрами для людей похилого віку. Тут постійно відбувається спілкування, навчання, обмін досвідом, консультації. Курси для людей поважного віку – одна з ініціатив, яка користується великою популярністю, адже допомагає старшим людям йти в ногу з часом. Тому такі ж курси плануємо проводити і в Голосіївському хабі, який невдовзі має запрацювати», – зазначили у Департаменті суспільних комунікацій.

Цими днями у VcentriHUB: Оболонь завершився вже шостий такий курс. Сертифікати про успішність отримали 26 осіб. Загалом за весь час проведення занять слухачами стали більше сотні учасників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]