Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У березні в Києві стартують міжнародні змагання серії Гран-Прі з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної»

06 березня 2019 року, 14:33

Із метою популяризації олімпійського руху з 13 до 18 березня у столичному Палаці спорту триватимуть міжнародні змагання серії Гран-Прі з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної». Таку ініціативу Федерації гімнастики України підтримала відповідним розпорядженням № 391 Київська міська державна адміністрація.

У найбільших змаганнях із художньої гімнастики міжнародної серії Гран-Прі візьмуть участь найсильніші гімнастки світу з понад 25 країн світу. На одній сцені виступлять і лідери світової художньої гімнастики, і ще юні гімнастки, зокрема, представниці молодших вікових категорій 2006-2009 років народження. Із розкладом змагань можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/2NJCDJw.

Відповідальність за підготовку та проведення заходу взяла на себе Федерація гімнастики України.

Департаменту охорони здоров’я КМДА доручено забезпечити чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час проведення змагань, а також чергування спортивного лікаря.

Нагадаємо, що перший «Кубок Дерюгіної» відбувся у 1992 році. Участь у заході взяли 18 країн. Організатором події стала гімнастка, яка двічі виборола титул абсолютної чемпіонки світу – Ірина Дерюгіна. У 1997 році змагання отримали статус Гран-Прі. «Кубок Дерюгіної» відкрив такі таланти: Оксану Скалдіну, Олену Вітриченко, Ганну Безсонову, Тамару Єрофеєву, Наталію Годунко та інших зірок світової гімнастики.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]