Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У чотирьох районах столиці облаштують сквери для відпочинку

31 березня 2016 року, 10:58

За численними проханнями мешканців, ще чотирьом земельним ділянкам надано статус скверів. За це сьогодні проголосували депутати Київради.

Так, у Шевченківському районі сквери створять на ділянці між будинками № 21 та № 23 на вул. Салютній, а також між будинками № 5, 7, 9, 11-А, 13-А на вул. Блюхера та № 24 на вул. Академіка Туполєва.

Для голосіївців облаштують зелену зону на вул. Ямській між будинками № 54 та № 56. Для мешканців Дніпровського району створять сквер на проспекті Юрія Гагаріна, 15-А.

Для облаштування територій відпочинку буде розглянута можливість залучення меценатських коштів. За їхній рахунок, зокрема, за пропозиціями мешканців планується звести спортивні майданчики. 

Крім того, ще одній земельній ділянці надано статус парку з водними обʼєктами (орієнтовна площа – 13 га) вздовж проспекту Генерала Ватутіна між проспектом Володимира Маяковського та вулицею Оноре де Бальзака у Деснянському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]