Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі створять заклад дошкільної освіти № 331

17 лютого 2022 року, 17:45

У Дарницькому районі створять комунальний заклад дошкільної освіти № 331 з метою забезпечення додаткових місць для навчання дошкільнят. Заклад розташовано по вулиці Кам’янській, 110. Таке рішення було прийнято сьогодні, 17 лютого, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання. Рішення підтримали 98 депутатів.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації, депутата Київської міської ради Валентина Мондриївського, міська влада продовжує забезпечувати додаткові місця для діточок дошкільного віку.

«Необхідно створити сучасний комунальний дошкільний заклад та забезпечити комфортні умови для дошкільнят. Наразі у приміщенні закладу заплановано провести капітальний ремонт, дитячий садок буде розрахований на 110 місць. Ми працюємо над покращенням рівня надання освітніх послуг у столиці. Кожна дитина має здобувати дошкільну освіту та спілкуватись з однолітками неподалік від місця проживання», – зазначив Валентин Мондриївський.

Депутат додав, що заклад дошкільної освіти буде розміщено в будівлі, яка прийнята з державної в комунальну власність територіальної громади міста Києва та передана до сфери управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]