Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі реконструюють стадіон і оптимізують умови для спортивних занять близько 900 дітей

21 червня 2018 року, 18:37

Для створення оптимальних умов для спортивних занять близько 900 дітей та  проведення районних і міських змагань у Дніпровському районі реконструюють стадіон середньої загальноосвітньої школи № 4 на вулиці Сулеймана Стальського, 26-А. Це передбачено відповідним розпорядженням КМДА.

Замовником робіт визначено Дніпровську районну державну адміністрацію, яка має визначити генеральні проектну і підрядну організації, а також уже цього року подбати про розробку та затвердження проектної документації. Завершити реконструкцію заплановано у 2020 році.

Шкільний стадіон побудовано у 1982 році. За 35 років експлуатації його оснащення, зокрема, тренажери, футбольне поле, бігові доріжки та легкоатлетичний сектор вийшли з ладу і не відповідають санітарним нормам.

Усі роботи триватимуть за рахунок бюджетних коштів відповідно до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 – 2020 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]