Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському парку імені М. Рильського облаштують зону активних розваг та мотузковий парк

11 листопада 2019 року, 18:35

У столиці проведуть інвестиційні конкурси з облаштування зони активних розваг та відпочинку з благоустроєм території у Голосіївському парку імені М. Рильського. Про це йдеться в розпорядженнях КМДА № 1924 та № 1925.

Як повідомили в Департаменті економіки та інвестицій, планується, що облаштують зону активних розваг на території парку орієнтовною площею 0,75 га. Тут будуть встановлені три зблоковані тимчасові споруди для розміщення кас, тренерської, зберігання інвентарю та приміщення для персоналу, альтанки, катамаран, тюбінг-гірки, лавки для відпочинку та урни для сміття.

На території 1,5 га парку імені М. Рильського із залученням інвестора також облаштують мотузковий парк. Попередньо, довжина маршруту становитиме 1440,5 м, а довжина витяжної системи зіплайн ролера – 178 м. Там же мають встановити дві тимчасові споруди, дитячий батут, скеледром і лабіринт.

Замовником проектів є комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Голосіївського району. Підготовчі, передінвестиційні, роботи, зокрема, щодо розробки орієнтовних техніко-економічних показників і передпроектних пропозицій, доручені КП «Київське інвестиційне агентство».

Остаточні техніко-економічні показники та детальна інформація щодо об’єкта інвестування, у т. ч. остаточна вартість реалізації проектів, визначатимуть на підставі затвердженої в установленому порядку проектної документації або іншої документації, передбаченої законодавством України.

Повідомлення про оголошення інвестиційних конкурсів та початок прийому інвестиційних пропозицій буде опубліковано в міській газеті «Хрещатик. Київ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]