Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі 46 соток землі повернуть на баланс територіальної громади міста Києва

23 вересня 2021 року, 19:04

У Голосіївському районі столиці розірвано договір оренди земельної ділянки площею 46 соток у зв'язку з невиконанням орендарем умов договору щодо її використання за цільовим призначенням.

Таке рішення прийняли сьогодні, 23 вересня, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання. Рішення підтримали 81 депутат.

За словами депутатки Київської міської ради Олесі Пинзеник, у 2003 році Київська міська рада передала ТОВ «Київзеленбуд» 46 соток землі у довгострокову оренду на 25 років для експлуатації та обслуговування адміністративного будинку та виробничої бази по вул. Левітана 5, у Голосіївському районі.

«На даній земельній ділянці було проведено обстеження – виявилося, що ділянка вже понад 15 років не використовується за цільовим призначенням, вільна від забудови, вкрита зеленими насадженнями і побутовим сміттям. Нашою метою є підвищення ефективності використання земель територіальної громади міста, тому необхідно розірвати договір оренди з недобросовісним землекористувачем», – зазначила Олеся Пинзеник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]