Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі придбали додатково 13 одиниць спецтехніки та обладнання для обслуговування житлових будинків

19 серпня 2022 року, 14:49

Керуюча компанія Голосіївського району цього року придбала додатково 13 одиниць спецавто та обладнання для обслуговування житлових будинків. Серед них сім потужних генераторів як джерела резервного електропостачання в разі позаштатних ситуацій. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Повний перелік придбаної техніки: екскаватор-навантажувач, два трактори з навісним обладнанням, автогідропідйомник, установка високого тиску для прочищення каналізації, три подрібнювачі гілок, сім бензинових генераторів.

«Загалом у Голосіївському районі для обслуговування житлових будинків у розпорядженні керуючої компанії майже півсотні одиниць різної техніки – тракторів, екскаваторів, вантажних авто і причепів, дві автовишки та евакуатор. Ця техніка необхідна для оперативного усунення аварій, особливо в опалювальний період, адже нині ми готуємось до нього особливо ретельно», – поінформував Петро Пантелеєв.

Техніка придбана коштами статутних фондів підприємств. Адже у грудні минулого року Київрада прийняла рішення про збільшення статутних фондів керуючих компаній, що обслуговують житловий фонд столиці. Фінансування спрямували на придбання снігоприбиральної техніки, аварійно-ремонтних авто, установок для прочищення зливостоків, водостоків, засобів механізованого прибирання, джерел резервного енергопостачання тощо.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]