Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі стартував пілотний проєкт із розміщення купав у єдиному архітектурному стилі

10 вересня 2021 року, 15:19

Місто започаткувало пілотний проєкт, спрямований повністю змінити підхід до розміщення на вулицях міста мобільних торговельних точок. Його реалізація починається з Голосіївського району. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Міський магазин».

17 вересня відбудуться електронні торги на розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в Києві. Мова йде про мобільні кав’ярні, купави, автокафе тощо.

«На аукціоні, зокрема, буде заявлено близько 20 локацій пересувної торгівлі для розміщення в Голосіївському районі. Архітип засобів пересувної торгівлі розробляли фахівці з урахуванням сучасних трендів, санітарно-епідемічних вимог, зручності для продавця та споживача. Представники бізнесу брали безпосередню участь у розробці універсального вигляду пересувної точки. Він має поєднуватись із загальним виглядом міста, у жодному разі не порушуючи благоустрій», – повідомили в КП «Міський магазин».

У комунальному підприємстві додали, що місто прагне кардинально змінити підхід до пересувної торгівлі:

«Наша мета – щоб жодної точки несанкціонованої торгівлі в місті не було. Київ дає «зелене» світло підприємцям, які готові працювати у правовому полі: оформити повний пакет документів на розміщення та торгівлю, сплачувати необхідні внески до бюджету».

Усі представники бізнесу, які готові працювати у легальному полі, виконати чіткі вимоги щодо вигляду та розміщення мобільної точки продажу, запрошуються до участі.

Графічну схему розміщення засобів пересувної торгівлі можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/XWX4K2u.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]