Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі з’явиться новий міський громадський простір Vcentri Hub (+фото)

01 лютого 2022 року, 12:02

Новий міський громадський простір Vcentri Hub скоро відкриється за адресою: вул. Велика Китаївська, 83 у Голосіївському районі. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у соціальній у Facebook.

«Vcentri Hub – це відкритий громадський простір для всіх представників громадянського суспільства. У новому закладі будуть дві просторі зали для проведення заходів, які облаштують сучасним мультимедійним обладнанням. Площа хабу дозволяє одночасне перебування тут до 80 осіб. Громадські організації зможуть проводити тут лекції, тренінги, збори та напрацьовувати плани роботи. Усі послуги для них будуть безкоштовні, але потрібно зареєструватися в реєстрі інститутів громадянського суспільства, який можна знайти на веб-порталі www.vcentri.com», – зазначила Марина Хонда. 

Вона також додала, що новий хаб буде облаштовано відповідно до потреб маломобільних груп населення.

На сьогодні в Києві працює два такі хаби: в Оболонському та Шевченківському районах. Міська влада планує створити такі заклади в кожному районі Києва як майданчики для комунікації влади, громадськості, соціально відповідального бізнесу.

Новий міський громадський простір Vcentri Hub у Голосіївському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]