Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться ІІІ Міжнародний кінофестиваль «Світло»

09 грудня 2016 року, 11:41

11 грудня о 17:00 в кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться ІІІ Міжнародний кінофестиваль «Світло», ініціатором якого в 2013 році виступила Спілка християнських письменників України.

Мета заходу – підтримка і розвиток в Україні та за її межами кінопродукту, який пропагує християнські моральні цінності. Цього року кінофестиваль відбудеться  під девізом: «Світле кіно пробуджує серця!».

На Фестивалі презентують свої кінороботи як професіонали, так і кінематографісти-початківці. Програма заходу складатиметься з таких категорій: повнометражний фільм (документальний, ігровий, анімація) та короткометражний фільм (документальний, ігровий, анімація, музичний кліп, соціальний ролик).

Окрім основної програми, на Фестивалі традиційно нагородять відомих українських кінозірок, митців, які зробили внесок в український кінематограф.

Нагадаємо, що в конкурсних програмах минулих років брали участь фільми з України, Швейцарії, Іспанії, Німеччини, Франції, Ізраїлю, Росії, Білорусі, США та інших країн.

Захід триватиме до 13 грудня за адресою: вулиця Шота Руставелі, 19. Більш детальну інформацію про захід та акредитацію ЗМІ можна дізнатися на сайті кінофестивалю «Світло»: http://kinofest-svet.com.ua/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]