Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді розширять перелік членів сімей киян-Героїв Небесної Сотні, які будуть отримувати додаткові пільги

11 червня 2019 року

У Київраді розширять перелік членів сімей киян-Героїв Небесної Сотні, які будуть отримувати додаткові пільги

У мерії планують розширити перелік членів сімей киян-Героїв Небесної Сотні, які будуть отримувати додаткові пільги. Проект рішення «Про внесення  змін до деяких рішень Київської міської ради щодо надання додаткових пільг та гарантій сім’ям киян-Героїв Небесної Сотні та киянам-постраждалим учасникам Революції Гідності» сьогодні підтримали депутати постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. 

Зокрема, планується упорядкувати існуючі правила надання додаткових пільг, створити реєстр членів сімей киян-Героїв Небесної Сотні, а також осіб, які постраждали внаслідок Революції Гідності. 

«Одне з  найважливішого – цим рішенням ми розширюємо перелік членів сімей киян-Героїв Небесної Сотні, які будуть отримувати додаткові пільги. Якщо сьогодні щомісячну адресну матеріальну допомогу отримують лише неповнолітні діти, то тепер до цього переліку додаються ще й непрацездатні батьки, дружини, повнолітні діти з інвалідністю I, II, III групи, пасинки, падчерки киян – Героїв Небесної Сотні. Сьогодні розмір такої допомоги становить 3000 гривень. Однак щороку сума переглядається», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Також сім’ї киян-Героїв небесної Сотні отримують матеріальну допомогу для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг, компенсують їм також витрати на придбання лікарських засобів. Дітей киян-Героїв небесної Сотні першочергово влаштовують до комунальних дитсадочків та забезпечують путівками для оздоровлення.

Проект рішення «Про внесення  змін до деяких рішень Київської міської ради щодо надання додаткових пільг та гарантій сім’ям киян-Героїв Небесної Сотні та киянам-постраждалим учасникам Революції Гідності» мають розглянути на одному із засідань КМР.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]