Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській державній адміністрації утворено 2 нових структурних підрозділи – Володимир Бондаренко

08 грудня 2016 року, 16:26

У Київській міській державній адміністрації утворено 2 нових структурних підрозділи. Так, рішенням Київради утворено управління екології та природних ресурсів і управління з питань туризму та промоцій.

«Структура адміністрації не може бути статична. Ми маємо реагувати на виклики та йти у ногу з часом. Сьогодні ми напередодні «Євробачення-2017» розуміємо потребу утворення окремого підрозділу з питань туризму, який буде сприяти динамічному розвитку цієї галузі, – зазначив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко. – І викликом для міста сьогодні залишається питання екології. Не може підрозділ всередині департаменту виконувати 93 функції (в тому числі 13 адміністративних) та координувати діяльність 23 підприємств. Ані екологія, ані природне середовище від цього не покращуються».

За його словами, реалізація документу не потребує збільшення граничної  чисельності працівників.

Так, за відповідне рішення Київради проголосувало 76 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]