Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській раді розпочала роботу постійна комісія з питань культури, туризму і суспільних комунікацій

09 вересня 2021 року, 16:06

Із метою вирішення та реалізації питань культури та туристичної дестинації у Київській міській раді сьогодні розпочала роботу постійна комісія з питань культури, туризму і суспільних комунікацій. Про це повідомляє Київрада.

Голова постійної комісії – Вікторія Муха, заступник голови – Костянтин Богатов, секретар – Володимир Андрусишин.

За словами депутатки Київської міської ради, голови комісії Вікторії Мухи, діяльність направлена на підвищення рівня культурної обізнаності та розвиток культурних проєктів, туристичної промоції столиці.

«Культура – це сукупність матеріального і духовного надбання української нації, яке передавалося від покоління до покоління. Ще одним провідним напрямком роботи комісії є створення привабливого міського туристичного середовища. Сприяти впровадженню економіко-правових механізмів успішного ведення туристичного бізнесу, інвестиційних механізмів розвитку туристичної інфраструктури, а також інформаційно-маркетингових заходів з формування туристичного іміджу Києва в Україні та світі», – зазначила Вікторія Муха.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]