Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській раді запровадили додаткові заходи задля підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності

25 серпня 2022 року, 18:52

Депутатський корпус Київської міської ради запровадив додаткові заходи задля підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності в умовах воєнного стану.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 25 серпня, на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 69 депутатами.

За словами депутата Київської міської ради, голови постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леоніда Ємця, на період дії воєнного стану Київська міська рада та її виконавчий орган будуть працювати з урахуванням певних особливостей.

«На сьогодні розгляд питань на засіданнях постійних комісій та пленарних засіданнях можливий для оприлюднення лише після завершення воєнного стану. Для того, щоб задовольнити суспільні потреби депутатський корпус Київської міської ради прийняв рішення та запровадив додаткові заходи задля підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності. Передбачено, що трансляції пленарних засідань Київської міської ради та засідань її виконавчого органу будуть здійснені в повному обсязі, їх буде розміщено на офіційному вебсайті протягом 2-24 годин з часу закінчення відповідного зібрання. Крім цього, депутатам та особам, які присутні під час пленарних засідань або засідань постійних комісій, не рекомендовано здійснювати пряму відео- або аудіотрансляцію в мережі Інтернет, а також розповсюджувати фото- або відеоматеріали до завершення засідань», – розповів Леонід Ємець.

Депутат наголосив, що на офіційному сайті Київської міської ради всі охочі зможуть ознайомитись з переліком питань, які передбачається внести на розгляд постійних комісій, проте в умовах воєнного стану на документах не буде вказано інформацію про час та місце проведення відповідного засідання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]