Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

 У Київській міській раді збільшили фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки для підвищення ефективності системи оборони

14 липня 2022 року, 17:26

У столиці капітально відремонтують Київський міський та районні в місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки в рамках міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки. Таке рішення прийняли на пленарному засіданні Київської міської ради 85 депутатів.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Бондаренко, міська влада продовжує реалізовувати заходи для підвищення ефективності системи територіальної оборони міста Києва та інших складових сил оборони держави, зокрема Київського міського та районних в місті Києві територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

«Із часу повномасштабної збройної агресії рф проти України Київський міський та районні в місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки виконують стратегічні завдання щодо обороноздатності столиці та держави в цілому. Зокрема, центри проводять мобілізацію, допомагають комплектувати військові частини Збройних Сил України та інші формування, організовують перевезення військовослужбовців до місць проходження служби, а також щоденно проводять медичний огляд осіб, які підлягають призову. Співробітники працюють безперервно та щоденно надають послуги десяткам громадян. Наразі необхідно провести капітальні ремонти будівель, у яких розміщено центри, для покращення якості умов їхньої праці», – розповів Володимир Бондаренко.

Він додав, що було внесено зміни та збільшено фінансування міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022–2024 роки».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]