Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київському пансіонаті ветеранів праці на сьогодні залишається майже 200 підопічних, які не мають бажання виїхати в евакуацію

18 березня 2022 року, 18:36

У Київському пансіонаті ветеранів праці на сьогодні залишається майже 200 підопічних, які не мають бахання виїхати в евакуацію.

Заступниця голови КМДА Марина Хонда відвідала Київський міський пансіонат ветеранів праці, в якому наразі проживають майже 200 підопічних.

«Заклад працює у штатному режимі. Сьогодні тут перебувають 195 підопічних, які отримують увесь спектр необхідних послуг: догляд, харчування, медичне забезпечення. 100 осіб потребують постійного стороннього догляду. Все це забезпечує 31 працівник пансіонату. У закладі сформовано запас продуктів на випадок перебоїв поставок, є безпечне укриття, в якому під час загрози зможуть перебувати підопічні та працівники», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що підопічні не бажають бути евакуйованими. Тому триває забезпечення пансіонату для його належної роботи, оскільки міська влада не може не враховувати думку підопічних, особливо тих, хто пережив Другу світову війну.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]