Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київському університеті ім. Б. Грінченка відбудеться відкрита лекція Романа Шеремети «Фактори економічного розвитку»

12 вересня 2017 року, 18:26

15 вересня об 11:00 у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться відкрита лекція «Фактори економічного розвитку» Романа Шеремети – доктора філософії з економіки, професора Школи менеджменту імені Уезерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (Weatherhead School of Management Case Western Reserve University (США).

У рамках лекції буде презентовано книгу: «Реформація. Успіх Європи і шанс для України» (за ред. Романа Шеремети та Ольги Романенко), написану вченими з п’яти країн світу. У книзі проаналізовано причинно-наслідковий зв’язок між Реформацією і подальшим економічним та науковим розвитком країн Європи. Книга присвячена 500-річчю Реформації.

Також Роман Шеремета поділиться секретами покращення рейтингу українських університетів, зокрема розповість про ранжування університетів, журналів і професорів у світі.

Охочих відвідати захід просимо зареєструватись до 13:00 13 вересня.

Місце проведення: вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, ауд. 227, Київський університет ім. Б. Грінченка.

Контактна особа: Кузьменко О.М., завідувач НМЦ ДНПП, тел.: 234-41-12, e-mail: [email protected].

 

Довідково.

Роман Шеремета – спеціаліст в експериментальній економіці та теорії ігор. Він застосовує знання у цих областях у багатьох інших дисциплінах: поведінковій економіці, конфліктології, теорії галузевих ринків, економіці праці й держсектору. Входить до складу редколегії видання «Journal of Economic Behaviour and Organization» із третьої категорії рейтингу Academic Journal Guide. Кращий науковець України за версією журналу «Forbes» 2015 р.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]