Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві 30 липня відбудеться масштабна акція до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

27 липня 2018 року, 18:17

30 липня із 10:00 до 14:00 на Майдані Незалежності відбудеться масштабна акція до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Мета заходу – привернути увагу громадськості до проблеми торгівлі людьми, а також об’єднати зусилля для подолання цього негативного явища.

Під час акції проходитимуть пізнавальні ігри для підлітків та дітей щодо безпечної поведінки, розповсюдження інформаційних матеріалів, присвячених проблемі торгівлі людьми тощо.

Окрім того, у рамках акції відбудеться перфоманс «Людина – не товар» від акторів театру «Bedlam». У його основу покладені реальні історії осіб, що постраждали від торгівлі людьми.

Однією з ключових активностей акції стане інсталяція «Лабіринту можливостей», яка створена Міжнародною організацією з міграції.

 

Місце проведення: м. Київ, Майдан Незалежності, біля скульптури св. Архистратига Михаїла.

 

Акредитація для представників ЗМІ за тел.: (044) 483-45-55 – Служба у справах дітей та сім’ї; (063) 349-55-69 – Валентина Єрмачкова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]