Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві підготували 245 одиниць техніки для розчищення від снігу територій житлових дворів та зон відпочинку

06 грудня 2021 року, 15:28

Для подолання наслідків негоди, зокрема для роботи в снігопади, комунальні керуючі компанії підготували понад 10 тисяч тонн посипального матеріалу та 157 одиниць техніки для розчищення дворів житлових будинків, міжквартальних проїздів. Також комунальне об’єднання «Київзеленбуд» підготувало 88 одиниць техніки розчищення територій парків та скверів. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Кожне підприємство має свою зону відповідальності і територію, за якою закріплені бригади механізованого та ручного прибирання, адже є локації, де габаритна техніка просто не проїде. Загалом працює близько 3,6 тисячі працівників житлово-експлуатаційних дільниць та близько тисячі працівників районних зеленбудів. Однак пам’ятати про свій обов’язок вчасно приводити до ладу закріплену на за ними територію міста повинні усі служби та підприємства незалежно від форми власності – комунальні чи приватні. Контроль за цим здійснюють інспектори благоустрою», – інформує Петро Пантелеєв.

Він також зазначив, що на складах підприємств підготовлений посипальний матеріал: сіль, пісок. Однак за потреби, враховуючи погоду, підприємства здійснюватимуть додаткову закупівлю матеріалу.

Як повідомлялося раніше, комунальна корпорація «Київавтодор» має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]