Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці понад 90% бюветів можуть оперативно підключити до генераторів у разі тривалої відсутності водопостачання

10 лютого 2023 року, 11:55

У столиці вже понад 90% від загальної кількості бюветних комплексів можуть бути оперативно підключені до генераторів у випадку тривалої відсутності централізованого водопостачання. Про це повідомляє заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Роботу з пошуку та придбання резервних джерел електро- та теплової енергії не припиняємо ні на мить. Одним із важливих елементів системи життєзабезпечення, яка повинна працювати у випадку надзвичайної ситуації, є бюветна мережа. Вона є тимчасовим джерелом води для містян у разі знеструмлення насосних станцій, поки роботу системи водопостачання не буде відновлено», – сказав він.

Заступник голови КМДА зазначив, мапа бюветів розміщена на сайті спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд», яке здійснює обслуговування та ремонт бюветів, а також їх підключення до генераторів. На карті бювети позначені різними кольорами, зокрема, фіолетовим – ті комплекси, що мають можливість підключення до генератора.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]