Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві понад 90% житлових будинків, що обслуговуються керуючими компаніями, отримали акти готовності до роботи взимку

22 вересня 2022 року, 16:57

У столиці України продовжується ретельна підготовка до наступного опалювального сезону. Загалом у місті понад 90% житлових будинків, що розташовуються у зоні обслуговування муніципальних керуючих компаній, вже отримали акти готовності до роботи взимку. Про це йшлося під час чергового засідання оперативного штабу з підготовки міського господарства до опалювального сезону під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

«Ми зараз на фінальному етапі готовності до зими, і кожна посадова особа в районі, підприємстві чи інших організаціях, що займаються підготовкою до запуску тепла, має усвідомлювати серйозну відповідальність в нинішніх умовах воєнного стану. У Києві різноманітний житловий фонд, багато будівель старої забудови, однак усі без винятку мешканці повинні бути з теплом цієї зими. Будинки різних категорій та різної проблематики – це наша зона відповідальності без винятків. Маємо діяти в єдиній злагодженій системі координат з усіма, аби в цей нелегкий період пройти опалювальний сезон надійно та з необхідними послугами», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він також зауважив, що будинки ЖБК і ОСББ мають пришвидшити роботу, оскільки їх рівень отримання актів сьогодні недостатній.

«Місто готове допомагати вирішувати нагальні об’єктивні проблеми, але вимоги до всіх однакові – будинки повинні бути готові запустити теплоносій, а комунальні служби цілодобово повинні бути готові усувати аварійні ситуації. Тому я прошу керівників ЖБК та ОСББ прискорити роботу з отримання актів готовності й оперативно вирішувати на районному чи міському рівні проблеми», – підкреслив він.

Заступник голови КМДА нагадав, що у Києві вже усунули понад 2,1 тисячі пошкоджень теплових мереж після гідравлічних випробувань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]