Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентували кращі громадські практики

18 жовтня 2016 року, 11:04

17 жовтня у рамках проекту «Дні відкритих презентацій громадських практик» в ІА «Укрінформ» відбувся другий круглий стіл, під час якого чотири громадські організації розповіли про свою роботу. Про це повідомили у Департаменті суспільних комунікації.

Під час заходу обговорили основні тенденції щодо діяльності організацій громадянського суспільства у Деснянському районі міста Києва. Було презентовано наступні проекти: «Дієвий механізм попередження, зупинення та подолання торгівлі людьми» – проект громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство», «Надання послуг зменшення шкоди підліткам, які вживають наркотики, в Україні» – проект Всеукраїнської благодійної організації «Конвіктус Україна», «Професійна орієнтація молоді міста Києва» – проект Благодійного фонду «Школа Майбутнього», «Інклюзивна освіта в Україні» – досвід громадської організації «Подаруй життя».

Нагадаємо, що з метою формування консолідованої взаємодії влади та громади, налагодження конструктивного суспільного діалогу на засадах відкритості і прозорості, у вересні поточного року Департамент суспільних комунікацій розпочав реалізацію проекту «Дні відкритих презентацій громадських практик».

Громадські організації, які бажають презентувати свою діяльність, можуть звертатися до Департаменту суспільних комунікацій за тел.: 278-29-98, 202-73-88 та електронною поштою – [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]