Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентують проект «Інноваційна високотехнологічна лабораторія «Лампа», реалізований у рамках ГБ-2017

07 грудня 2017 року, 15:39

8 грудня об 11:30 у Києві офіційно відкриють інноваційну високотехнологічну лабораторію електроніки та прототипування «Лампа». Проект реалізовано в рамках Громадського бюджету.

Проект набрав найбільшу кількість голосів киян і посів перше місце у рейтингу ГБ-2017. У лабораторії презентують наявне сучасне вимірювальне обладнання, мікропроцесорні плати і точні 3D-принтери для вивчення складної електроніки та виготовлення прототипів винаходів. Це місце, де кожну креативну технічну ідею можна втілити у життя, знайти однодумців і отримати професійну консультацію фахівців.

У лабораторії проводитимуть відкриті лекції, семінари, воркшопи і хакатони професійного спрямування. Всі зацікавлені зможуть безкоштовно користуватися обладнанням для самостійного вивчення електроніки і розробки власних пристроїв.

Учасники заходу:

Дмитро Андрієвський – народний депутат України;

Андрій Странніков – депутат Київської міської ради, голова постійної комісії Київради з питань бюджету;

Олесь Маляревич – депутат Київської міської ради, заступник голови постійної комісії Київради з питань бюджету;

Максим Шкуро – голова Солом’янської РДА, депутат Київської міської ради;

Євген Короткий – автор проекту «Інноваційна високотехнологічна лабораторія «Лампа», керівник відкритої лабораторії електроніки «Лампа»;

Олексій Новіков – проректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»;

Оксана Бруй – директор науково-технічної бібліотеки ім. Г. І. Денисенка;

Сергій Лобойко – керівник Центру розвитку інновацій НаУКМА, радник першого заступника голови КМДА, експерт Реанімаційного Пакета Реформ (РПР) та Ради Європи.

Відкриття «Лампи» відбудеться за адресою: просп. Перемоги, 37, науково-технічна бібліотека ім. Г. І. Денисенка, зала № 1 (3-й поверх).

Акредитація представників ЗМІ триває до 11:00 8 грудня, за тел.: (‎097) 626-22-33.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]