Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві продовжують працювати бювети, де мешканці можуть отримати якісну питну воду безоплатно

25 березня 2022 року, 11:21

У Києві продовжують працювати бюветні комплекси, де жителі можуть безоплатно отримати питну воду у разі, якщо є брак води в торгових точках поруч з будинком. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він підкреслив, що спеціальне водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд» у період воєнного стану продовжує дбати про стан бюветів, щоб вода в них залишалась якісною та корисною, а самі бюветні комплекси працювали справно. З початку повномасштабного російського вторгнення працівники підприємства опрацювали більше 1500 заявок мешканців.

Заявки надходять до контакт-центру Києва «15-51», до диспетчерської служби «Київводфонду» та на офіційну сторінку підприємства у Facebook. За цей час міські бригади відремонтували 64 бюветних комплексів.

Адреси найближчого бювету можна на електронній мапі.

Підприємство «Київводфонд» регулярно здійснює перевірку якості води щодо відповідності її Державним санітарним нормам та правилам. На кожному бюветному комплексі розміщені інформаційні дошки, де можна ознайомитися з результатами аналізів якості, або на сайті підприємства.

Питання, що стосуються роботи бювету біля вашого будинку, можна поставити за телефоном: (044) 228 – 91 – 83.

Міська адміністрація нагадує, що необхідно дотримуватися правил коменданської години та уникати пересування містом без нагальної потреби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]