Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві продовжуються аварійно-рятувальні роботи на місці російського обстрілу

27 червня 2022 року, 10:39

Зранку 27 червня відновлено аварійно-рятувальні роботи в дев’ятиповерховому житловому будинку в Шевченківському районі, що зазнав руйнувань внаслідок ракетного обстрілу. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

До робіт залучено 2 одиниці техніки та 15 рятувальників Київської служби порятунку «КАРС», а також 9 одиниць техніки та 86 чоловік особового ДСНС.

Нагадаємо, вчора, 26 червня, ворог наніс ракетний удар по 9-поверховому будинку та території дитячого садочка в Шевченківському районі. У будинку частково зруйновано 7, 8 та 9 поверхи, у дворі садочка пошкоджена водопровідна магістраль.

Внаслідок обстрілу одна людина загинула. Ще шість — отримали поранення різного ступеню. Четверо з них були госпіталізовані, у тому числі 7-річна дівчинка. Станом на зараз одного з постраждалих виписали.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]