Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели безоплатне навчання онлайн оплаті житлово-комунальних послуг у рамках курсу для осіб старшого віку

29 вересня 2022 року, 17:07

Фахівці навчального центру «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» на базі Vcentri HUB Голосіївського району провели безкоштовні лекції-практикуми для мешканців Києва.  Про це повідомив комунальний концерн.

Навчальний центр «Платформа комфорту» продовжує навчати киян  опановувати інтернет сервіси, і сьогодні вже традиційно відбулось безкоштовне навчання, що допомогло засвоїти онлайн сервіси з оплати та вирішення питань, пов’язаних із отриманням житлово-комунальних послуг.

Цього разу фахівці навчального центру «Платформа комфорту» провели практичні заняття, на яких допомогли учасникам:

  • зареєструватися в особистому кабінеті «Центру комунального сервісу»;
  • передати онлайн показання квартирних лічильників;
  • залишити онлайн-звернення на сайті «Центру комунального сервісу»;
  • створити заявку на повірку, заміну чи встановлення лічильників;
  • долучитися до діалогу із фахівцем у Facebook, Skype та Telegram.

Такі навчання фахівці проводять не перший рік, і навіть у період воєнного стану  кількість відвідувачів не зменшується. Лекції містять детальну інструкцію із користування інтернет-сервісами всіх постачальників житлово-комунальних послуг та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість відразу зареєструватися, передати показання квартирних приладів обліку. Окремо під час лекції розглядається питання оплати житлово-комунальних послуг через особистий кабінет без комісії – у разі оплати карткою киянина.

Наступна  лекція-практикум «Онлайн комуналка» відбудеться у жовтні. Стежити за анонсами можна на сайтах навчального центру «Платформа комфорту»  https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat/  та сайті ЦКС.  

Безоплатне навчання онлайн оплаті житлово-комунальних послуг у рамках курсу для осіб старшого віку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]