Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочали  капітальний ремонт шляхопроводу на вул. Льва Толстого над залізницю (+фото)

26 квітня 2021 року, 9:51

Столиця продовжує оновлювати шляхопроводи. Так, на вихідних капітальні ремонти розпочались ще на одному об’єкті. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Шляхопровід на вул. Льва Толстого над залізницею побудовано в 1965 році. Капітальний ремонт досі не виконували. У рамках оновлення споруди замінять монолітну плиту проїжджої частини та тротуарів. Встановлять нові деформаційні шви, перильне і бар’єрне огородження. Нанесуть сучасну гідроізоляцію, вкладуть нове асфальтове покриття. Влаштують нове монолітне сполучення шляхопроводу з насипом проїжджої частини.

Повний комплекс ремонтних робіт на шляхопроводі заплановано завершити до кінця 2021 року.

Паралельно із капітальним ремонтом шляхопроводу розпочинається оновлення вулиці Льва Толстого – від вул. Митрополита Липківського до вул. Тарасівської.

Цього тижня розпочинається ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу на перетині вул. О. Теліги, просп. С. Бандери і вул. Новокостянтинівської. Споруду збудовано 1979-го року і досі капітально не ремонтували. У рамках проекту передбачено також виконати повний комплекс робіт. Зокрема, влаштувати нову монолітну плиту, гідроізоляцію і асфальтове покриття, замінити деформаційні шви, перильне та бар’єрне огородження, змонтувати нові мережі освітлення.

Обидва шляхопроводи потребують масштабного оновлення. Після виконання капітального ремонту їх термін експлуатації буде продовжено на десятиліття.

Наразі капітальний ремонт також триває на Індустріальному шляхопроводу. Продовжуються і середні ремонти штучних споруд:

  • міст пішохідний на Столичному шосе (біля СТО № 3 і автоцентрів);
  • міст пішохідний на перетині просп. Лобановського і вул. Кайсарова;
  • шляхопровід на трамвайними коліям на вул. Лифаря;
  • шляхопровід на перетині Кільцевої дороги з просп. Л. Курбаса.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]