Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочалися курси вдосконалення майстерності екскурсоводів та гідів-перекладачів Kyiv Guide Workshop 2020

07 вересня 2020 року, 15:46

У Києві розпочалися курси вдосконалення майстерності екскурсоводів та гідів-перекладачів Kyiv Guide Workshop 2020, основною темою яких стане робота гідів у місті під час кризи, спричиненої пандемією COVID-19. Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій.

Управління вже вчетверте проводить курси вдосконалення майстерності екскурсоводів та гідів-перекладачів Києва. Цього року вони проходитимуть із 7 до 23 вересня 2020 року, а учасниками курсів стануть 60 гідів, які проводять оглядові та авторські екскурсії для туристів і жителів Києва.

Цьогоріч весь світ стикнувся з великою проблемою – обмеженням можливості працювати в умовах пандемії. Туристичний сезон 2020 відрізняється від інших, тому підтримка такої важливої галузі для міста, як туристичної, зараз дуже важлива.

Саме тому програма курсів Kyiv Guide Workshop 2020 розроблена для допомоги гідам Києва, вдосконалення їх кваліфікації та здобуття нових методів роботи під час кризи.

Захід триватиме у будні в першій половині дня у приміщенні Київського державного коледжу туризму та готельного господарства.

Програма заходу передбачає 10 доповідей спікерів (серед яких два міжнародні спікери) та 5 практичних занять.

На заняттях передбачені наступні теми:

  • акторська майстерність для гідів;
  • робота з конфліктними та травматичними темами;
  • невербальні засоби спілкування;
  • конфліктологія;
  • багато інших тем, які будуть корисними для гідів сьогодення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]