Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві сьогодні чергують 381 одиниця снігоприбиральної та допоміжної техніки та 60 бригад із ручного прибирання

09 січня 2019 року, 11:40

381 одиниця снігоприбиральної та допоміжної техніки та 60 бригад із ручного прибирання чергують сьогодні у столиці. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Уночі йшов невеликий сніг, тож підприємства КК «Київавтодор» здійснювали обробку протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі для недопущення ожеледиці на столичних дорогах. Крім того, у районах, де сніг був більш інтенсивний і утворював сніговий покрив, проводилися роботи з прибирання від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації. Більшість цих робіт проводилися механізованим способом за допомогою тракторів і мінінавантажувачів зі щітками та машин «Bucher». У складнодоступних місцях, де неможлива робота спецтехніки, були задіяні бригади з ручного прибирання.

Враховуючи мінусову температуру повітря і вологість, яка сприяє швидкому утворенню ожеледі, на світанку підприємства «Київавтодору» проводили повторну обробку протиожеледними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів, вулиць, якими проходять маршрути громадського транспорту, та аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі.

Зранку не припиняються роботи із зимового утримання пішохідних зон та тротуарів, які обслуговують автодорівці: дорожники прибирають їх та обробляють піском та піщано-соляною сумішшю для забезпечення безпеки пішоходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]