Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві сьогодні провели понад 20 толок, а на Володимирській гірці висадили 37 нових дерев

24 квітня 2021 року, 14:27

Сьогодні у столиці відбулись толоки більш як на 20 локаціях – у парках, скверах, набережних та найбільш популярних місцях відпочинку. Зокрема, в парку Володимирська гірка висадили 37 кленів, дубів та верб. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який спільно з колегами з КМДА долучився до висадження дерев на Володимирській гірці.

«Близько місяця тому, як тільки дозволила погода, у столиці розпочали висадження дерев та кущів. Сьогодні ми проводимо толоки – прибирання, облаштування територій та висадження нових дерев. Зокрема, толоки проводяться на локаціях, де були звернення людей про збільшення кількості зелених насаджень та облаштування територій. Безумовно, в період локдауну ми не проводимо такі масштабні прибирання із залученням громади, як це було позаминулі роки. Але весняні роботи ніхто не скасовував, тому працюємо і дотримуємось протиепідемічних правил», – розповів Петро Пантелеєв.

Локації, де відбулися сьогоднішні прибирання можна знайти за посиланням – https://bit.ly/3sOwHle.

Толока у парку Володимирська гірка

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]