Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартував конкурс малюнків на кращий логотип столичного центру реабілітації дітей із інвалідністю

03 липня 2017 року, 16:12

Сьогодні стартував конкурс малюнків «Створи лого Центру» для створення та визначення найкращого логотипу Київського міського центру реабілітації дітей із інвалідністю. Авторами робіт можуть стати діти з інвалідністю віком від 4 до 18 років з усієї України.

За інформацією центру, конкурс триватиме до 7 вересня і пройде в три етапи. На першому етапі – до 7 серпня – прийматимуть конкурсні роботи. Упродовж цього терміну роботи учасників публікуватимуть на сторінках організаторів конкурсу в соціальних мережах. Із 7 до 13 серпня підбиватимуть підсумки конкурсу, які триматимуть у таємниці до закінчення всіх етапів. За результатами визначення переможців журі прийме письмове рішення, яке міститиме підписи всіх членів журі та буде опубліковане на сторінках організаторів конкурсу в соціальних мережах після проведення всіх етапів конкурсу.

Другий етап конкурсу триватиме з 14 до 28 серпня. На цьому етапі робота-переможець буде передана на художнє вдосконалення народному художнику України Валерію Франчуку.

Третій етап конкурсу триватиме з 28 серпня до 4 вересня. На цьому етапі художньо вдосконалена робота передається графічному редактору, який перетворить ілюстрацію в електронний формат.

7 вересня відбудеться оголошення результатів конкурсу, виставка всіх малюнків, вручення заохочувальних призів, дипломів, подяк тощо.

Детальніше про умови проведення конкурсу і вимоги до робіт – на сторінці в мережі Фейсбук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]