Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створять інформаційну базу членів громадських формувань з охорони порядку

12 листопада 2019 року

У Києві створять інформаційну базу членів громадських формувань з охорони порядку

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали проект рішення, який передбачає створення єдиної інформаційної системи з ведення обліку посвідчень членів громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, які діють на території міста Києва.

«Створення відповідної системи спрямоване на підвищення контролю за видачею посвідчень членам громадський формувань. Це зокрема допомагатиме правоохоронним органам здійснювати оперативну перевірку достовірності таких посвідчень. Також з’являться додаткові умови для громадського контролю за діяльністю ГФ», - зазначив начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки КМДА Олег Куявський.

Передбачається, що інформація, розміщена в системі, буде висвітлюватися в загальному доступі в мережі Інтернет, крім персональних даних про членів громадських формувань (дата та місце народження, місце проживання (реєстрації).

Відповідну інформаційну систему мають розробити протягом 4 місяців після набрання чинності рішення.

Рішення підтримали 81 депутат Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]