Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві триває робота з покращення стану укриттів для населення у співпраці з громадською організацією «Ozon/Озон»

07 квітня 2023 року, 16:18

У Києві триває робота з покращення стану укриттів для населення у співпраці з громадською організацією «Ozon/Озон». Зокрема, проведено перевірку перших 25 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту населення, де волонтери громадського контролю раніше виявили порушення. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

За цими адресами в районах облаштували приміщення, забезпечили наявність покажчиків, розмістили таблиці «Місце для укриття» із зазначенням відповідальних осіб за збереження ключів та їхні номери телефонів. Забезпечено доступ населення до цих укриттів під час сигналу «Повітряна тривога».

Крім цього, активісти зустрілися із представниками КМДА, Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Національної поліції України щодо недопуску до укриттів.

Нагадуємо, що в разі недопуску до укриттів під час повітряної тривоги мешканці міста мають повідомити поліцію або зателефонувати ДСНС за номером 101. Рятувальники ДСНС виїдуть на місце події і забезпечать вхід до укриття. Також у випадках, коли споруди цивільного захисту під час повітряної тривоги замкнені, допомагають рятувальники КАРС «Київська служба порятунку». Викликати їх можна за номером: (044) 430-37-13.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]