Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві від початку повномасштабного наступу росіян пошкоджено 154 житлові будинки, 20 приватних садиб, 27 садочків та 44 школи – Микола Поворозник

02 квітня 2022 року, 9:01

Від початку повномасштабного наступу росіян у столиці пошкоджено 154 житлові будинки, 20 приватних садиб, 27 садочків та 44 школи. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він повідомив, що у столиці працює група експертів, які проводять оцінку збитків завданих інфраструктурі міста, житловим будинкам та приватним садибам. До неї входять будівельники, представники інститутів та економісти.

«Саме вони нададуть місту пропозиції щодо плану робіт та орієнтовної вартості відновлення пошкоджень. Від початку повномасштабного наступу росіян у столиці пошкоджено 154 житлові будинки, 20 приватних садиб, 27 садочків та 44 школи», - зазначив Микола Поворозник.

Перший заступник голови КМДА зауважив, що киянам не слід втрачати пильності, коли місто живе в умовах воєнного часу. Він закликав киян не виходити з дому без нагальної потреби, дотримуватися правил комендантської години і за сигналів повітряної тривоги одразу спускатися в укриття.

«Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо!» – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]