Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться Фінал IV Конкурсу молодих дизайнерів одягу New Fashion Zone

20 вересня 2018 року, 10:30

21 вересня о 10:30 відбудеться офіційна церемонія відкриття Фіналу IV Конкурсу молодих дизайнерів одягу New Fashion Zone. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

New Fashion Zone є соціальним проектом і майданчиком для реалізації амбіційних і креативних людей, які бачать своє майбутнє в галузі дизайну, моди і мас-маркету. Проект дає можливість продемонструвати нових талановитих дизайнерів з оригінальними та якісними ідеями, а також об’єднати молодих fashion фахівців та потужні виробництва легкої промисловості з метою створення сучасного одягу для українського і світового ринків.

Цього року понад двадцять представників відомих брендів одягу з різних регіонів України оцінюватимуть молодих талановитих дизайнерів та їхній творчий доробок.

У рамках IV Конкурсу New Fashion Zone організатори продемонструють результат колаборації молодих дизайнерів із добре відомими виробниками одягу в Україні, що був представлений в рамках національного телепроекту «Нові лідери».

Захід відбудеться за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Місце проведення заходу: POCHAYNA Event Hall, проспект Степана Бандери, 23.

Акредитація ЗМІ та реєстрація гостей обов’язкова на сайті New Fashion Zone за посиланням.

Більш детальна інформація за телефоном: 093 128 31 59, PR manager New Fashion Zone Анна Старовіт, e-mail: [email protected] або на сторонці у Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]