Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться Міжнародний семінар зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором

17 вересня 2018 року, 10:48

22-23 жовтня 2018 року у Києві відбудеться Міжнародний семінар зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором.

Основна мета заходу – обмін інформацією зі стратегічного планування, ефективного управління та створення інструментів для вимірювання ефективності роботи дорожніх адміністрацій на міському і національному рівні та кращих практик управління.

На семінарі планується розглянути наступні технічні та управлінські питання:

  • стратегічне планування в дорожньому секторі;
  • інструменти управління продуктивністю;
  • прозорість та доброчесність у дорожньому секторі;
  • порядок та практика утримання доріг у зимовий період;
  • перспективи та проблеми при впровадженні нових транспортних технологій.

Семінар відкрито для всіх представників галузі дорожньої інфраструктури.

Місце проведення: понеділок, 22 жовтня – Міністерство інфраструктури України (просп. Перемоги, 14); вівторок, 23 жовтня – Колонна зала Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36).

Щоб відвідати семінар, усі учасники/делегати повинні заповнити реєстраційну форму, представлену в Додатку 1 (у вкладеному файлі), та відправити її на електронну адресу Секретаріату Семінару: [email protected] не пізніше 10 жовтня 2018 року.

Співорганізатори заходу: Всесвітня дорожня асоціація – PIARC, Міністерство інфраструктури України, Київська міська державна адміністрація, CoST – Ініціатива з прозорості інфраструктури.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]