Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться науково-практична конференція щодо змішаного навчання англійської мови у загальноосвітніх навчальних закладах столиці

26 березня 2018 року, 15:04

30 березня о 10:00 Київська міська державна адміністрація та Асоціація інноваційної та цифрової освіти організовують науково-практичну конференцію «Запровадження змішаного навчання (blended learning) англійської мови з використанням Кабінету Викладача на онлайн-платформі «LingvaSkills» у загальноосвітніх навчальних закладах м. Києва».

Конференція відбудеться за сприяння Міністерства освіти та науки України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках реалізації проекту «КиївЗаговоритьАнглійською!».

Планується, що у заході візьмуть участь керівництво Міністерства освіти та науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, методолог Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» Віталій Зубков.

У рамках програми відбудеться урочисте нагородження переможців та лауреатів щорічної Всеукраїнської Премії «Інновації в освіті» за підсумками 2017 року та кава-брейк для учасників заходу.

Посилання на реєстрацію: http://bit.ly/2FK765e

Реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена. Участь безкоштовна.

Місце проведення: актова зала Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Васильківська, 36, ст. метро «Васильківська»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]