Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудуться спортивні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

04 жовтня 2017 року, 10:43

7 жовтня у столиці відбудуться сімейні спортивні змагання серед первинних профспілкових організацій Київської міської ради та КМДА «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Змагання проводитимуться у вигляді спортивних естафет між командами. Є також обмеження щодо командного складу – в одній команді мають бути члени однієї родини (батько, мати та діти від 7 до 13 років), команда має складатися не менше ніж з трьох людей, але не більше, ніж із шести.

Реєстрація розпочнеться о 10:30, а початок змагань заплановано на 11:30. Усі команди братимуть участь у трьох відбіркових естафетах – «Баскетбол», «Футбол» та «Регбі». Кожна естафета триватиме 3 хвилини. За відведений час командам необхідно буде набрати якомога більше балів. Після трьох естафет за підсумком балів буде визначено три команди, які набрали найбільшу кількість балів. Вони змагатимуться за 1, 2 та 3 місце у ще одній естафеті – «Комбінованій». Команди учасників змагань, які посіли 1, 2 та 3 місце, нагороджуватимуться дипломами. 

Організатори змагань: Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації та громадська організація «Асоціація сімейного спорту України».  

Місце проведення: вул. Лугова, 12 (роллердром ТРЦ «Караван»).

Ознайомитись із загальними положеннями змагань та подати заявку можна за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]