Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відкрито першу муніципальну кав’ярню «Сяйво кави»

08 грудня 2020 року, 15:53

У столиці розпочала свою роботу перша муніципальна кав’ярня «Сяйво кави». Розробником проєкту є комунальне підприємство «Міський магазин». Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Харченко.

«Радий повідомити, що відтепер у столиці є перша муніципальна кав’ярня. Місце, у якому кожен може комфортно відпочити: випити кави, поїсти, скористатися послугою буккросингу», – прокоментував Олександр Харченко.

Зазначимо, що поряд з кав’ярнею працює найстаріша книгарня міста «Сяйво книги», яка також знаходиться у підпорядкуванні КП «Міський магазин». У крамниці ви можете знайти понад 15 тисяч різних видань: від сучасної літератури до елітної подарункової.

Запрошуємо до кав’ярні «Сяйво кави», що розташована у центрі міста за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Також у закладі працює точка буккросингу: кожен із відвідувачів має можливість безкоштовно обрати книгу для себе або залишити щось із власної бібліотеки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]