Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та вручили нагороди учасникам Революції Гідності (+фото)

18 лютого 2021 року, 13:19

Заступниця голови КМДА Марина Хонда взяла участь в урочистостях з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Разом із учасниками Революції Гідності, ветеранами АТО/ООС та членами їхніх родин вона поклала квіти на місці розстрілів українських патріотів на Алеї Небесної Сотні. Після цього разом із головою Постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Мариною Порошенко вручила нагороди учасникам Революції Гідності.

«Сім років минуло з тих трагічних подій. Майже 400 киян отримали поранення, а 31 людина втратила своїх близьких: батька, чоловіка, сина. Я бачу, що в ці дні, учасникам Революції Гідності та їхнім родинам особливо важко. Проте вони не здаються і продовжують працювати на розвиток країни, займаються громадською діяльністю. Хтось не склав руки після Майдану і відправився на фронт боронити країну від зовнішнього ворога. Небесна Сотня – це ті люди, які своїм прикладом спонукали нас усіх ставати кращими. Вони віддали заради цього найважливіше і найдорожче – своє життя. Все заради того, щоб ми усі жили гідно. Ці спогади ще дуже свіжі в пам’яті, і ми не маємо права їх забувати», – зазначила Марина Хонда.

Вона також відзначила, що вручені відзнаки не державні, а представлені громадською організацією «Родини Небесної Сотні». За словами Марини Хонди, це важливо, адже є символом консолідації суспільства. Відзнаки отримали безпосередні учасники Революції Гідності та члени їхніх родин.

Урочистості з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]