Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вже провели випробування на міцність понад 20% теплових мереж (+фото)

27 травня 2022 року, 13:45

У столиці триває підготовка теплового господарства столиці до наступного опалювального сезону. Станом на сьогодні вже проведено випробування понад 20% теплових мереж, під час яких вже виявлено понад 500 пошкоджень. Більшість пошкоджень уже ліквідовані, ліквідація інших – триває. Про це під час інспекції робіт у Святошинському районі повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Попри складні воєнні часи київські служби не припиняють планову підготовку до наступного опалювального сезону. А гідравлічні випробування – це необхідний етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період. Значну кількість пошкоджень фіксуємо в Шевченківському, Подільському, Солом’янському районах. Більшість мереж пропрацювали 30-40 років. Наприклад, на вулиці Великій Кільцевій на ділянці мережі, що пропрацювала вже більше 40 років, вже в процесі підготовки виявили 6 пошкоджень. Тому завдання КП «Київтеплоенерго» саме в міжсезоння виявити та усунути ті пошкодження, які можуть призвести до аварій взимку», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, щодня понад 30 бригад комунального підприємства «Київтеплоенерго» працює із залученням спецтехніки та обладнання.

Про терміни повернення гарячої води до вашого будинку можна дізнатись з оголошень на будинках та на сайті Центральної диспетчерської з питань ЖКГ.

Інспекція робіт із виявлення та ліквідації пошкоджень тепломереж у Святошинському районі (Фото – Т. Ясінчук)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]