Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві з 1 вересня заклади громадського харчування зможуть працювати не пізніше, ніж до 22:00

31 серпня 2022 року, 14:22

У Києві з 1 вересня заклади громадського харчування зможуть працювати не пізніше, ніж до 22:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Від завтра, з 1 вересня, заклади громадського харчування мають закриватися не пізніше 22:00. Як відомо, о 23:00 в столиці починає діяти комендантська година, якої треба дотримуватися неухильно, аби не створювати конфліктні ситуації із правоохоронцями та силами оборони і не наражати на небезпеку себе та інших містян. Місто живе в умовах воєнного стану і розслаблятися зарано», – зазначив Микола Поворозник.

Нагадаємо, комендантська година у столиці діє від 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом без перепустки або пішки. Також у комендантську годину слід дотримуватися режиму світломаскування. Виходити можна тільки під час повітряної тривоги – щоб дійти до найближчого укриття. Обов’язково слід мати при собі документи, що посвідчують особу.

У міському застосунку «Київ Цифровий» можна увімкнути сповіщення, яке за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]