Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві замінили майже 26 км аварійних теплових мереж у рамках підготовки до зими

15 вересня 2022 року, 16:55

У Києві замінили майже 26 км аварійних теплових мереж у рамках підготовки до зими. За відсутності можливості стабільного фінансування з бюджету, основні роботи виконуються власними силами підприємств. Гідравлічні випробування на фінальній стадії: ліквідовано понад 2,1 тисячі пошкоджень, які могли б статися взимку, вже замінено майже 26 кілометрів мереж. Про це сьогодні повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи перебіг ліквідації аварійного пошкодження трубопроводу в Оболонському районі столиці.

«Для більш ефективної підготовки Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження комунальне підприємство «Київтеплоенерго» збільшило кількість аварійних бригад у місті, і зараз аварійна служба КТЕ налічує 1260 працівників. У середньому щоденно у Києві усувають 30-40 пошкоджень теплових мереж», – пояснив Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, столиця України готується до опалювального сезону максимально відповідально, враховуючи ризики і ситуацію.

«У рамках гуманітарної допомоги та коштами статутних фондів закуплені генератори, підприємства теплопостачання накопичили необхідні обсяги резервного палива, зокрема мазуту, триває процес придбання мобільних пересувних котелень тощо. До мешканців теж велике прохання – виконати прості, але дієві заходи на рівні своєї квартири: утеплити вікна і балкони, заклеїти щілини та перевірити лічильники, щоб мати можливість регулювати споживання. Також просимо повідомляти до Контактного центру 15-51, якщо люди помітили недоопрацювання ЖЕКів або інших служб. Будемо реагувати», – зазначив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]