Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві запустили публічні дашборди з інформацією про діяльність міста

21 травня 2024 року, 10:43

На Офіційному порталі Києва зʼявились публічні дашборди – онлайн-панелі, що візуалізують дані у зручному та зрозумілому форматі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Дашборд – це важливий інструмент прозорості, відкритості та інформаційної безбарʼєрності. Кожен киянин матиме доступ до актуальних даних про різні сфери життєдіяльності столиці і зможе слідкувати, аналізувати і долучатися до життя міста», – додав Петро Оленич.

Наразі на сайті представлені тринадцять дашбордів, що стосуються семи сфер життя міста, а саме: електронної демократії, екології, благоустрою, звернень до Контактного центру Києва 15-51, комунальної власності, соціальної політики та паркування.

Публічні дашборди створені за даними з мобільного застосунку Київ Цифровий, Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату, Департаменту територіального контролю міста Києва, КБУ «Контактний центр міста Києва», Департаменту комунальної власності міста Києва і Департаменту соціальної та ветеранської політики.

Переглянути дашборди головних сервісів міста можна за посиланням – https://kyivcity.gov.ua/publichna_informatsiya_257928/publichni_dashbordi/.

На синьому тлі зображення дашбордів, розміщених на Офіційному порталі Києва. Білими літерами напис: дізнайтесь, чим живе Київ

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]