Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві затвердили стипендіатів на отримання персональної стипендії Київської міської ради в галузі освіти

08 грудня 2022 року, 16:13

У Києві затвердили список стипендіатів на отримання персональної стипендії Київської міської ради в галузі освіти. За відповідне рішення проголосували 85 депутатів.

Як зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський, персональні стипендії отримають 100 дітей із метою їх заохочення до наукової, навчально-дослідницької, винахідницької роботи та поглибленого вивчення предметів.

«Юні стипендіати – обдаровані діточки міста Києва, які мають високі досягнення у вивченні навчальних предметів. Учні сумлінно навчались протягом попереднього навчального року. Вони є призерами Всеукраїнських та міських предметних олімпіад, Всеукраїнського та міського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, а також міжнародних конкурсів та інтелектуальних турнірів. Юні кияни у своєму віці вже здобули високі досягнення у науковій та пошуково-дослідницькій діяльності», – зазначив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА додав, що завдяки прийняттю цього рішення, обдарованим та талановитим школярам протягом навчального року будуть виплачувати щомісячну персональну стипендію у розмірі однієї тисячі гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]