Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві затверджено план заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

08 лютого 2022 року, 12:04

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається щорічно 15 лютого, у Києві відбудеться низка заходів. Як повідомили у Департаменті соціальної політики, затверджено відповідний план заходів.

12 лютого о 12:00 у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України на вулиці Михайла Грушевського, 30/1 відбудеться зустріч керівництва міста Києва із учасниками бойових дій на території інших держав та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані.

15 лютого о 10:00 на вул. Лаврській, 17 відбудеться меморіальний захід біля Меморіалу воїнам України, полеглим в Афганістані.

15 лютого з 11:00 на вул. Лаврській відбудеться зустріч бойових побратимів-учасників війни в Афганістані.

Із 9 до 21 лютого у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» триватиме фотовиставка «Афганістан – наша пам’ять і біль».

Із 10 до 28 лютого у Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки проходитиме книжкова виставка «Крізь пекло чужої війни».

Із 14 до 28 лютого у читальній залі Державного архіву м. Києва буде проведена виставка архівних документів, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Департамент соціальної політики КМДА у лютому виплатить одноразову адресну матеріальну допомогу учасникам бойових дій та сім’ям загиблих учасників бойових дій на території Республіки Афганістан відповідно до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2022-2024 роки.

Протягом січня-лютого у закладах освіти столиці проводяться тематичні уроки, виховні години, бесіди, зустрічі за круглим столом; відбуваються просвітницькі, меморіальні, національно-патріотичні акції, проєкти, присвячені вшануванню учасників бойових дій на території інших держав; проходять інформаційно-тематичні виставки, екскурсії.

Заходи з ушанування учасників бойових дій на території інших держав також пройдуть в усіх районах. Районні в місті Києві державні адміністрації, заклади освіти столиці візьмуть участь у покладанні квітів до меморіальних дошок учасникам бойових дій на території інших держав, встановлених на фасадах закладів освіти міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]