Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві зросла кількість ДТП: міська влада закликає водіїв дотримуватися ПДР та пропускати автівки «швидкої» та гуманітарні вантажі

10 березня 2022 року, 9:14

Ніч  проти 10 березня у Києві пройшла спокійно. Міська влада нагадує водіям про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху (ПДР) та попускати автівки «швидкої» та гуманітарні вантажі, адже у місті зросла кількість ДТП. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У місті значно зросла кількість ДТП, у тому числі з тяжкими наслідками. Велике прохання до водіїв – дотримуватися ПДР, швидкісного режиму та поважати один одного. Пропускайте без черги машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарним вантажем!» – наголосив Микола Поворозник.

Він зазначив, що місто працює в штатному режимі. Комунальники забезпечують столицю теплом, водою, світлом та зв’язком. Після завершення комендантської години почали відкриватися магазини та аптеки, почав роботу, там де це можливо, громадський транспорт. Для сполучення лівого та правого берега Києва сьогодні відкриті Північний та Дарницький мости.

Микола Поворозник закликав киян не залишати домівки без нагальної потреби. А за сигналу повітряної тривоги - негайно йти в укриття.

«Допомагайте близьким. Гуртуймося! Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]