Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві з’явилася ще одна квіткова композиція, присвячена Дню Незалежності України

19 серпня 2022 року, 13:32

У столиці облаштували ще одну квіткову композицію, присвячену Дню Незалежності України – «Україна незламна і нескорена». Нова інсталяція з’явилася в Солом’янському районі міста. Розташована вона поруч із станцією метро «Берестейська» на схилі проспекту Перемоги. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

 Для створення композиції, площа якої 82,5 кв. м, використано більше 19 тисяч квітів, що вирощували фахівці КП УЗН Солом’янського району у власній теплиці ще на початку зими. Для панно обрали тагетис, агератум, бегонію, традесканцію, сеткреазію, альтернатеру, седум, а також використали мармурову крихту і елементи з фанери.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності в кожному районі столиці з’явиться композиція на актуальну сьогодні тему. Так, в Оболонському районі вже створено квіткову інсталяцію «Вартові неба», присвячену Байрактару.

 

 

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]